IT Drift

Partner IT ser det som vores fornemste opgave at sikre din IT drift så du kan fokusere på det der er allervigtigst for dig, nemlig dine kunder og dine kernekompetencer.

Hos Partner IT tilbyder vi blandt andet drift at servere og services, drift af applikationsservere, backupkontrol samt drift af virksomhedens infrastruktur og netværk. Derudover er vi naturligvis også leveringsdygtige på IT udstyr, hardware og software, til din virksomhed.

 

Driftsaftale med Partner IT

Der kan være mange gode grunde til at lade eksperter stå for din serverdrift, og med en driftsaftale med Partner IT er du sikret optimal drift på dit IT. Vi sørger blandt andet for at dit udstyr er vedligeholdt og opdateret efter producentens forskrifter samt at der holdes øje med ressourceforbruget og at udstyret fungerer som det skal.

Alle vores driftsaftaler har overvågning som en forudsætning, da vi på den måde kan sikre den mest optimale drift. Overvågning sikrer at vores systemkonsulenter kan reagere hurtigt på evt. hændelser og proaktivt sørge for at små udfordringer ikke bliver til store problemer.

Det er en forudsætning for en driftsaftale med Partner IT, at der installeres fjernstyringssoftware på servere og klient PC'er, så vi kan foretage opdateringer, vedligehold samt fjernsupport med mindst muligt forstyrrelser for din virksomhed og dine medarbejdere.

 

Servere

Vi håndterer IT drift på de alle gængse server styresystemer, herunder blandt andet Windows, Linux, Mac OS, men også mere specielle systemer såsom VMware, Novell og Hyper-V.

 

Applikationsservere

Applikationsservere er en integreret del af virksomhedens hverdag, og vi tilbyder derfor IT drift af for eksempel Microsoft Exchange, Kerio Connect Mailserver, SQL servere, Citrix/Terminalservere

 

Infrastruktur og netværk

Vi servicerer alle gængse netværkstyper, uanset mærke og type. Partner IT kan derfor håndtere virksomhedens routere, switche, firewalls og trådløse netværk. 

 

Cisco

Som certificerede Cisco eksperter er vi i stand til at tilbyde driftsikre og professionelle netværksløsninger til din virksomhed.

 

Hardware & Software

Når udstyr skal skiftes eller når software skal opdateres eller fornys er vi klar til at hjælpe din virksomhed med at træffe de helt rigtige valg. Vi har mulighed for at tilbyde licensabonnementer som et element af vores driftsaftaler.