IT Sikkerhed

Vi tænker sikkerhed ind i alle aspekter af din IT drift, ikke bare når vi snakker backup og antivirus, men også adgangsbeskyttelse til data og netværk og hvordan dine data bliver sikret hvis de opbevares på Cloud løsninger.

Partner IT tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt, det er derfor vi arbejder målrettet på at holde os opdaterede med det nyeste inden for sikkerhed, både på den tekniske side, men også når der er nye tiltag på vej på det lovmæssige område, både i Danmark og i EU.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at gøre dine IT systemer mindre udsatte og sårbare, hvad enten det er på server-niveau, eller helt nede på medarbejder-niveau.

 

Antivirus

Vi er leveringsdygtige i det bedste  anti-virus software på markedet, og kan hjælpe dig med at implementere en god anti-virus strategi og sørge for at den bliver vedligeholdt. Hvis skaden er sket, og en maskine er blevet inficeret, kan vi også hjælpe med at rette op på evt. skade, genskabe data og sørge for at rense ud.

 

Brugerkontrol

Ofte er det menneskelige fejl der skaber de størte sikkerhedsproblemer i en virksomheds IT løsning. Derfor er det vigtigt at fokusere på at have kontrol med hvad de enkelte brugere har adgang til, og hvordan samt hvornår deres systemer kan og skal opdateres. Med brugerkontrol kan du begrænse adgangen til virksomhedens systemer, både hvad angår servere, netværk, data og rettigheder på medarbejderens PC.

Vi kan også være behjælpelige med at udarbejde en IT politik for virksomhedens medarbejdere, som naturligvis tilpasses til den aktuelle situation, samt give råd og vejledning til hvordan den kan implementeres og håndhæves.

 

Mail filtrering

Meget tid bliver spildt hvis dine medarbejderne manuelt skal sortere spam og andet uønsket post fra. Hos Partner IT kan vores system filtrere det værste af den uønskede post væk.

 

Backup

Uden en effektiv og automatisk backup-strategi bliver backup af vigtige data ofte glemt i en travl hverdag. Vi hjælper dig med at etablere en simpel og effektiv backup rutine, enten lokalt hos dig, eller hos os, i vores hostede løsning.

Uanset hvilken løsning du vælger, bliver dine data sikret så det passer til dit behov, og dine data mængder

Derudover kan vi tilbyde at overvåge din backup, og sikre at den kører til tiden og uden fejl.

 

VPN & Firewall

Tilbyd dine medarbejdere fleksiblitet med hjemmearbejdspladser, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Med en VPN løsning kan du give adgang til netværk og servere til medarbejdere på farten, eller forbinde flere afdelinger på tværs af landet sammen. Det vigtigste for os er at det er nemt at bruge i dagligdagen uden at gøre din virksomhed sårbar overfor angreb.