IT Support

Det er vigtigt at have stabil og kompetent IT support, så hverdagens mange IT udfordringer bliver håndteret på bedste vis.

Hos Partner IT er vi klar til at yde flere forskellige former for support til din virksomhed og til dine medarbejdere. Vi kan for eksempel fungere som din outsourcede IT afdeling og tage hånd om vedligehold samt problemløsning, ligesom vi også kan være behjælpelige på en per opgave basis.

Når vi indgår i et samarbejde med din virksomhed opdeler vi vores kontakt med dine medarbejdere i to kategorier, Support og Klienthåndtering.

 

Support

I supporten tager vi os af dagligdagens IT udfordringer, så når printeren holder op med at virke, når det inkluderede software pludseligt ikke virker, er vores supportere klar til at løse problemet.

 

Klienthåndtering

Klienthåndteringen tager sig af vedligeholdelse af dine medarbejderes PC’er, så det inkluderede software opdateres løbende og efter producenternes forskrifter. På den måde sikrer du dig at dit styresystem, dit anti-virus m.v. altid er up-to-date.

 

Brug for support nu?

Har du behov for support nu, kan du få fat i os på 72 22 70 78. Når du har fået kontakt, vil vores konsulent guide dig igennem brugen af vores fjernstyringssoftware så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis.

TeamViewer Windows 
TeamViewer Mac