Rådgivning

Hos Partner IT er rådgivning det centrale i alt hvad vi foretager os.

Årsagen til at netop rådgivning indtager denne helt centrale rolle er, at det er i dialogen med dig vi skaber de gode og bæredygtige løsninger. Løsninger der kommer dig til gode både her og nu, men også på længere sigt.

IT er, og har altid været, et område i rivende udvikling. Det betyder at der er flere og flere aspekter i god IT, og det er endnu en årsag til at rådgivning er et af vores fokus punkter. Når målet er at sikre din virksomheds IT er det vigtigt at du har en professionel og kompetent IT rådgiver, og det er netop der Partner IT kan hjælpe.

Vi holder os konstant opdateret, både så vi kan tilbyde dig og din virksomhed de bedste løsninger inden for hardware og software, men også rådgive i forhold til bl.a. tidens tendenser, til sikkerhed og cloud løsninger.

Partner IT er din IT samarbejdspartner.

 

Systemgennemgang

Vi tilbyder at foretage en upartisk, professionel og grundig systemgennemgang af alle dine systemer, så du har et fuldt overblik over hvordan det står til med din IT. Efter endt gennemgang leverer vi en udførlig rapport du kan bruge i dit fortsatte samarbejde med os, eller andre IT aktører.

 

Fejlsøgning

Vi tilbyder også at fejlsøge dine systemer når det først er gået galt. Vores dygtige og erfarne systemkonsulenter er professionelle fejlsøgere, og kan ofte hurtigt lokalisere problemet og foreslå løsninger på problemet, så du hurtigt kan komme videre og fokusere på det du er bedst til.