Løsninger i fællesskab

At vi har "Løsninger i fællesskab" som vores motto er ingen tilfældighed. Vi mener nemlig at det er i de fælles løsninger de bedste resultater opnås, både for os, og for dig. 

Vores kunder er, ligesom os, glade for samarbejdet, og det er derfor vi nedenfor har valgt at dele nogle få af de udtalelser vi har fået med på vejen.

 

Restaurant Bone's:

VORES IT PARTNER

“Bone’s Restauranter er en kæde af restauranter med i dag 23 restauranter i Danmark og med flere på vej.

Gennem de sidste mange år har vi arbejdet tæt sammen med Kim Juul-Henriksen, som er vores partner på stort set alt IT.

Hos Kim & Partner IT har vi fået en partner der med samme engagement som vi har med på alle øvrige områder af vores drift og virke, servicerer os med løsninger hvor præcision, fleksibilitet og driftssikkerhed er nøgleord.

Vi giver derfor Partner IT vore bedste anbefalinger både hvad angår kvalitet i løsninger, fleksibilitet i forhold til at løse problemer i tilspidsede situationer og også i forhold til den samlede økonomi i de løsninger der leveres.”

Jan Vinther Laursen,
Direktør / ejer af Bones A/S

 

ITAB:

TRYGHED I HVERDAGEN

“Partner IT er en seriøs leverandør af IT support, der hjælper os med diverse udfordringer og problemstillinger. Deres professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan føle tryghed i hverdagen.

Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med Partner IT som udmunder i at opgaverne bliver løst til tiden.

Jeg kan klart anbefale Partner IT til andre, som står og mangler IT support.”

Allan Laursen,
Key Account Manager, ITAB

 

K.P. Komponenter:

IT UDFORDRINGERNE LØSES HURTIGT

“Når IT’en driller eller vores medarbejdere har spørgsmål er Partner IT aldrig længere væk end en opringning, en mail eller en tekstbesked - og der kommer hurtigt svar tilbage fra én af Partner IT’s kompetente og hjælpsomme supportere.

Det giver en god mavefornemmelse at vide at vores IT er i sikre hænder, og at fleksibiliteten og engagementet er helt i top.”

Lars Old Jensen
CFO, K.P. Komponenter

 

House Doctor:

DER BLIVER TAGET HÅND OM PROBLEMERNE

“Vi har nu arbejdet sammen med Kim Juul-Henriksen igennem snart 5 år og i den periode har House Doctor ApS, Nicolas Vahe, Kreafunk været igennem en positiv vækst, som Kim Juul-Henriksen og Partner IT har formået at hjælpe os med.

Der bliver taget hånd om vores problemer, når de opstår og de bliver løst hurtigt og professionelt af kompetente mennesker. Kan helt klart anbefale dem til andre!”

Klaus Juhl Pedersen,
CEO, House Doctor

 

Danske Seniorer:

IT LØSNINGERNE BLIVER LØST TIL VOR ALLES TILFREDSSTILLELSE

“Danske Seniorer anbefaler Partner IT, de er professionelle og sikrer en optimal drift på flere punkter, og ikke kun på traditionel IT drift.

Stor fleksibilitet er nøgleordet, og de er tilmed både tillidsvækkende og behagelige at samarbejde med."

Arne Rolighed,
Danske Seniorer