Softwareudvikling

Partner IT er eksperter i softwareudvikling, og vores løsninger omfatter alt fra grundudvikling af CMS systemer, over udvikling af e-shops, til forskellige skræddersyede dataudvekslingssystemer. Vores dygtige softwareudviklere er engagerede i en række forskellige open source fællesskaber der har til formål at benytte talentfulde udvikleres vidensdeling til at gøre software bedre, mere funktionelt og med en højere grad af brugervenlighed. Det er noget vi er passionerede om at støtte.

Hos Partner IT tilbyder vi håndtering af softwareudviklingsprojekter fra ide- og konceptudviklingsfasen til det færdige produkt, herunder også professionel hosting og vedligehold af løsningen.

Vores løsninger er bl.a. indenfor:

  • WebApps
  • API Design
  • Dataudveksling
  • iOS

 

WebApps

Fordelen ved web applikationer er at alle dine potentielle brugere kan benytte dit system uafhængig af platform og browser valg. Med en web applikation er du sikker på at dit system fungerer ens for alle, og mulighederne er uendelige for interne systemer til medarbejdere samt eksterne systemer til dine slutbrugere.

 

API design

Én af de væsentligste elementer i softwareudvikling og softwaredesign er at gøre forskellige systemer i stand til at samarbejde. Gennem API design gøres kompliceret forretningslogik forståelig, så det kan bruges i samspil med andre systemer på en struktureret måde.  

 

Dataudveksling

Hvis din virksomhed er som de fleste andre, benytter I forskellige systemer til stort set alle væsentlige funktioner og afdelinger. Økonomisystemet benytter én slags software, projektlederen en anden og i produktionen benyttes noget helt tredje. Når data skal udveksles sker det via printede sider eller mange e-mails frem og tilbage.

Kort fortalt, er der tale om et stort forbrug af menneskelige ressourcer. Partner IT er specialister i at få virksomhedens forskellige systemer til at arbejde sammen så ressource forbruget effektiviseres og energien kan benyttes på virksomhedens kernekompetencer.

 

iOS

En stor del af befolkningen er ofte på farten og benytter deres mobile platform til stort set alt. Derfor kan det være en klar fordel af være i stand til at tilbyde dine potentielle kunder en app, da den mobile platforms indbyggede hardware kan benyttes, herunder fx kamera, gps og bevægelses-sensor.

 

Udviklingssamarbejde med Partner IT

Har du behov for at outsource dit softwareudvikling er Partner IT en ideel kandidat. Vi etablerer gerne et samarbejde med dig, hvor vi fungerer som underleverandør på softwareudvikling. 

 

Webhosting

Vi har mange års erfaring i hosting af webservices og kan hjælpe med bla. opsætning og drift af webservere, MySQL servere, load balancing og CDN, og kan derfor sikre at din hjemmeside eller webapp kan håndtere mange tusinde samtidige brugere.